workshops

middenoor : voor en door audiomakers

Wil jij graag een podcast maken maar weet je niet waar te beginnen? Of ben jij al een tijdje bezig met je podcast en zou je graag nog iets willen leren over montage om hem beter tot zijn recht te laten komen? Middenoor biedt verschillende workshops aan:

• geluiden vangen: Een workshop waarin de deelnemers op pad worden gestuurd met een microfoon met als opdracht een verhaal op te bouwen met de geluiden die ze tegenkomen.

• monteren voor beginners: Welke montageprogramma’s zijn er? Wat kan je na opname nog doen om je stem nog beter uit de verf te laten komen? Welke effecten kun je toepassen en wat doet dit met het eindresultaat? Je leert de basis van het monteren.

• sound design: Achtergrondgeluid en geluidseffecten kunnen veel invloed hebben op de belevenis. Om letterlijk te horen wat het effect kan zijn van geluid, experimenteer je met het monteren van geluiden en muziek op een droge, neutraal ingesproken tekst.

• schrijven voor audio: Hoe maak je een script of voice-over geschikt voor audio? Welke regels gelden er bij het schrijven voor audio? Je krijgt een tekst om te herschrijven voor audio en schrijft zelf nieuwe teksten voor een podcast of radioprogramma naar keuze.

Tarieven:

Workshop (privé) = €450 incl. BTW

Groepsworkshop (vanaf 4 personen) = €200 p/p incl. BTW

Combinatie-deal: 2 x workshop (privé) voor €750 incl. BTW

Voor studenten, personen met een laag inkomen en uitkeringsgerechtigden is korting bespreekbaar.


Workshop op maat, meer weten of een offerte ontvangen? Stuur een mailtje!

middenoor – auris media © // KVK 58090053 // info@middenoor.nl // +31614744792